Amazon i SkandinavienAmazons forventes at blive lanceret i Skandinavien til efteråret

Sverige forventes at være det første Skandinaviske land, hvor Amazon først åbner op. Dette berettiger Svenske Dagens Nyheter i en artikel. Det bekræftes af flere interne kilder i Amazon, at de allerede er igang med at etablere aftaler med tusindvis af leverandører og forhandlere i Sverige. 

Amazon skulle angiveligt sigte efter, at blive lanceret i Danmark og Finland inden Black Friday, der i år finder sted d. 27 november. 

Prisen er altafgørende på Amazon

Amazons vision er blandt andet at sælge alverdens produkter til den laveste pris. Så hvis du som annoncør på Amazon, ikke har konkurrencedygtige priser på dine produkter, er der stor risiko for, at du går glip af omsætning. 

Boston Consulting Group har udarbejdet en rapport omkring hvordan Amazons algoritme prioriterer deres forhandleres placeringer. Algoritmen scanner konstant alle forhandlernes priser, og sørger derigennem for at besøgende på platformen bliver eksponeret overfor de produkter, der har den laveste pris. Hver gang en forhandler nedsætter prisen, scanner og sammenligner Amazon den nye pris med dine konkurrenters ift. din eksponeringsandel på platformen. 

Tag kontrol over din pris

Amazon kigger ikke rentabiliteten på hver enkelt vare eller transaktion, men fokuserer i stedet på at maksimerer det samlede antal af transaktioner igennem deres platform. Derfor skal du være opmærksom på, at du ikke går så langt ned i pris, at du taber penge på bundlinjen. 

Vind kampen på Amazon

Er din virksomhed klar til at imødekomme Amazons algoritmer? Med PriceShape får du det komplette overblik over din prisposition ift. dine konkurrenter. I vores brugervenlige dashboard kan du skræddersy dine egne dynamiske prisstrategier, så de passer dine forretningsbehov. Prisjusteringen sker automatisk ud fra dine opsatte kriterier, så du er sikker på, at din bundlinje følger med. 

Bestil en gratis gennemgang og testkonto i dag. 

Lad mig komme i gang!

Se dine konkurrenters priser, og få dynamiske priser. Kontakt os allerede i dag.