Er du klar til

Black Friday?

Tilmeld dig en gratis prøveperiode inden den 1. november for at få et komplet overblik over din prisposition på markedet.

Få en konkurrencefordel, når Black Friday kommer.

 

PriceShape kan hjælpe dig med:

En konkurrent - eller detailhandleroversigt 
Profit optimering
Dynamiske priser
Optimere af din ROAS
PriceShape for

Brands & grossister

Vores platform er en værdifuld kilde til indsigt for både brands og grossister. I får adgang til markedsdata omkring jeres distributionsnetværk, viden omkring deres priser, lagerstatus og indeksering op mod den anbefalede pris.  

PriceShape for

Retail & e-commerce

Vores platform er et brugervenligt og intuitivt værktøj til at optimere jeres prissætning, strategier og monitorering af jeres konkurrenter. Gennem vores mange features garanterer vi, at I ikke alene vil spare tid på manuelt arbejde, men også vil øge jeres salg og profit. 

Bliv inspireret

Blogs & Webinars

Vi har samlet alt vores relevante materiale for at hjælpe dig med at forberede dig til Black Friday 2023. Forberedelse der skal give dig vide omkring hvordan forbrugerne handler, og hvad de værdsætter, er afgørende. For eksempel sammenligner 88% af shoppere priser og er villige til at bruge op til 2 timer på dette, hvilket fortæller os, at priser betyder meget for vores forbruger. Dette kan hjælpe dig med at forberede din prissætning og generelle strategi, når Black Friday 2023 nærmer sig.