Er Amazon en af dine største konkurrenter?

I vores seneste undersøgelse af Amazon, har vi kigget på priser hos over 1.000 forhandlere. Læs mere om vores indsigter i vores gratis e-bog.

Anna Wawrzyniak
Læsetid: 1 min.
Follow us on social media

Hos PriceShape har vi hentet data fra mere en 1.000 forhandlere inden for skønhedsindustrien med det formål at finde prisforskellen mellem Amazon og andre webshops, og hvad disse data kan fortælle os om, hvordan priserne ligger hos Amazon.

Få adgang til alle vores indsigter om Amazon i vores nyeste e-bog. Du kan downloade e-bogen gratis her. ⬇️

Langt om længe blev Amazon lanceret sidste år i Sverige. Den store tech-gigant fik en udfordrende start i Sverige. Fra mindre stavefejl på hjemmesiden til alvorlige prisfejl fik de sat gang i lanceringen i Sverige.   

Selvom Amazon.se stadig står overfor udfordringer forude, har de trods dette ikke sænket deres ambitioner om at vinde de svenske kunders tillid. 

Nyheden om Amazon i Skandinavien fik vækket vores nysgerrighed til at undersøge nærmere, hvordan Amazons priser egentligt er på de mange forskellige produkter, de sælger. Nu hvor Amazon har været på det svenske e-commerce marked i flere måneder, har vi nok data til, at vi kan undersøge nærmere, hvad disse data fortæller os. 

Da der er uendeligt meget data om Amazons priser, valgte vi at tage et udsnit af data fra Amazon i Sverige og Tyskland.

Amazon har længe været kendt som dem der starter priskrige eller provokerer andre forhandlere til billigere priser. 

I dag er Amazon kendt for mere end bare sine lave priser. Mange online købere vælger i dag at købe på Amazon på grund af den hurtige leveringstid og Amazon Prime. Det betyder, at prisen måske ikke længere er den afgørende faktor for mange købere på Amazon.

Selvom vores undersøgelse ikke er den første af sin art, da der tidligere har været undersøgelser af denne type, er vi glade for at kunne dele vores indsigter af Amazons priser og kunne vise ud fra data, at de faktisk ikke længere er de billigste i markedet, som de engang var kendt for. I dag bliver de til dels opfattet af mange online købere som de billigste.

Hvis du sælger på Amazon, overvejer det, eller blot gerne vil vide mere om priserne på Amazon, så vil vi varmt anbefale, at du læser denne e-bog. 

I e-bogen får du indsigter om:

⏩ Hvorfor Amazon bliver ved med at skabe frygt for mange webshops

⏩ Hvad vores data om priser viser

⏩ Eksempler på priser fra den tyske og svenske Amazon

⏩ Sådan sælger et mærke som LEGO på Amazon

⏩ Fordele ved dynamisk prisfastsættelse

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Du kan forvente masser af spændende indhold og opdateringer i vores nyhedsbrev, såsom gratis webinarer og blogs. Vi stræber efter at dele vores viden og informere jer om priser og trends inden for e-handelens verden.