Succeshistorier

Vi er stolte af at arbejde sammen med alle vores kunder samt bidrage til deres succes, og vi er endnu mere stolte, når de selv ønsker at snakke omkring samarbejdet og det output, som de har fået af at arbejde med os.

Successhistorier
Mastertools
Læsetid: 3 min.
Picture of Ingrid Flugt
Læsetid: 3 min.
Picture of Ingrid Flugt
Læsetid: 2 min.
Picture of Ingrid Flugt
Intersport Danmark
Læsetid: 2 min.
Picture of Ingrid Flugt
Picture of PriceShape
Læsetid: 2 min.
Picture of PriceShape
Læsetid: 3 min.
Hvad siger vores kunder?

Kundeudtalelser

Frederik.Nielsen-150x150
peter.png
Capture2@2x-150x150
Capture1-150x150
Capture

"PriceShape gør det muligt for os, at indhente data på produktpriser og dermed spare enorme mængder tid. Prisdataene er værdifulde, når vi skal have et overblik over prissituationen i markedet, og kan også bruges bagudrettet til at vurdere varenes salgsperformance. Systemet fungere hurtigt og fejlfrit, og er en fornøjelse at bruge. Jeg er stor fan af PriceShape!"

Grundlægger af AvXperten
Frederik Nielsen
PriceShape er en stor hjælp i arbejdet med vores prissætning og optimering af sortiment. Både via den automatiserede prissætning inden for budstrategier vi har sat op, men også som et research tool hvor vi får et hurtigt overblik over produkter og brands, koblet med Analytics data, så vi kan danne os et overblik over hvilke produkter der performer, eller skal have ekstra attention. PriceShape-brugerfladen har høj performance selv med store mængder data, hvilket gør det tidseffektivt at arbejde i. Vi er meget glade for vores valg af PriceShape.
Ejer af CoffeeJoy.dk
Peter V. Krøjgaard

"Hos ønskebørn forsøger vi altid, at give kunderne den rigtige vare til den rigtige pris - PriceShape hjælper os med at holde vores priser konkurrencedygtige, uden vi selv skal overvåge markedet"

Webshop & Marketing koordinator, Ønskebørn A/S
Nicki Daniel Jensen

"Hos AO Johansen oplever vi, at prisangivelserne på vores produkter er en essentiel faktor for, at maksimere vores omsætning gennem vores webshop. Derfor anvender vi PriceShapes software til automatisk, at justere vores produktpriser, og sparer derigennem også en masse tid på manuelt arbejde. Vi har samarbejdet med PriceShape siden juli 2019, og har i løbet af denne periode oplevet en markant fremgang på vores B2C webshops omsætning. Særligt under Coronatiden har PriceShape hjulpet os med at imødekomme vores kunders behov, hvor vi oplever en større aktivitet på vores B2C webshop end normalt." 

Digital Sales director, AO Johansen A/S
Sebastian Vikkelsøe-Engelbrecht

"Vi har i flere år brugt meget energi på at indhente konkurrentpriser i branchen. Det har det meste af tiden været svært, at få en brugbar kvalitet af data, til at kunne træffe beslutninger ud fra. Derfor engagerede vi os med PriceShape, da vi fandt deres værktøj meget tidsbesparende og effektivt. Siden da har kvaliteten af vores data været markant forbedret og kan nu bruges som beslutningsgrundlag. PriceShape sørger for, at vi har et kvalitetssikret overblik over prissituationen i markedet."

Head of Pricing & Development, STARK
Jesper Dietz
Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Du kan forvente masser af spændende indhold og opdateringer i vores nyhedsbrev, såsom gratis webinarer og blogs. Vi stræber efter at dele vores viden og informere jer om priser og trends inden for e-handelens verden.