Konkurrent overvågning

87 % af alle forbrugere benytter sig af prissammenligningssider før de handler online. Derudover har markedspladser som eks. Google Shopping, eBay og Amazon gjort markedet mere transparent for forbrugerne end nogensinde før. Derfor mener vi, at det er på tide at gøre markedet transparent for den enkelte forhandler.gfx-dashboard-2
Competitor monitoring

Få overblik over dine konkurrenter

gfx-dashboard-2

Med en innovativ og agil platform er vores mission at tilbyde dig verdens mest brugervenlige Pricing Tool.
Udover dynamisk prissætning får du også værdifuld indsigt i din konkurrencesituation, herunder dine konkurrenters priser, lagerstatus, prisindex og prishistorik, alt sammen sammenholdt med din egen prisposition og produktperformance. 

Indsigter som disse giver dig en unik fordel på et konkurrencepræget marked, da du fx kan sammenligne din egen performance med dine konkurrenters prishistorik og dermed tage action på de ting, der skaber værdi for din indtjening, hver gang du laver et salg i fremtiden.

gfx-status_report
Competitor Monitoring

Modtag personlige rapporter og notifikationer

gfx-status_report

Forestil dig at modtage rapporter i din indbakke hver morgen, der indeholder informationer omkring ændringerne i markedet med mulighed for at filtrere på unikke brands, produkttyper eller produktgrupper.
Så allerede inden du er møder ind på kontoret er opdateret med markedssituationen og ved, hvordan du skal agere i løbet af dagen for at vinde salget og øge din omsætning.
Det kan du med PriceShape!

gfx-dashboard-4
Competitor monitoring

Personlige dashboards

gfx-dashboard-4

Vi ved, at data skal være tilgængeligt og gerne på de specifikke KPI’er, som I har sat jer for at opnå. Derfor kan du I PriceShape opsætte et unikt dashboard tilpasset den enkelte bruger.

Det giver dig en unik mulighed for at tilpasse og highlighte netop de områder og kategorier, som du er ansvarlig for. Du kan dermed reagere i løbet af kort tid.

Uanset om det er dine produkters performance data, såsom konverteringer, antal salg eller konkurrenters priser og historik samt ændringer i markedet, så har du altid mulighed for lynhurtigt at udnytte den viden til din fordel.

Easy setup

Kom igang med det samme

Hvad hvis du kunne være i gang inden for to dage og dermed tage actions i dag i stedet for om en måned?
Det eneste PriceShape har brug for er et produktfeed, der indeholder informationer omkring dine produkter i enten en online XML, CSV eller Excel fil, derfra vil vi finde dine konkurrenters priser, lagerstatus og meget mere. 

Med vores API feeds kan vi også tilbyde dig mulighed for nemt at eksportere produkter fra PriceShape til dine egne systemer eller Power BI.
Alternativt kan du benytte dig af vores integration til fx Shopify, der sikrer dig en hurtig adgang til dynamisk prissætning.

Step 1

Send dit produkt feed

Step 2

Få værdifuldt konkurrent data

Step 3

Øg din omsætning

Relateret links

Why PriceShape
Advanced Product Management
Performance Insights