Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet alle de spørgsmål som vi oftest får, og besvaret dem nedenfor. Vi håber, du finder det svar du leder efter, ellers er du velkommen til at kontakte os.

Hvor lang tid tager det at implementere PriceShape?

Vi fokuserer på at implementere PriceShape hurtigt, effektivt og på den bedst mulige måde for vores kunder. Du vil blive tilknyttet en Customer Success Manager, som bl.a. hjælper dig i vores tretrins onboarding-process. 

Implementeringstiden afhænger af din virksomheds modenhed; vores prisdata vil være tilgængelige i PriceShape inden for 1-2 arbejdsdage, mens den direkte prisændring på din hjemmeside afhænger af, hvor mange ressourcer der afsættes til at lære og implementere vores system i virksomheden.

Kan PriceShape integreres med Shopify?

Integrationen med Shopify kan foretages på din egen Shopify-konto og er en direkte integration til PriceShape, hvilket betyder, at PriceShape fungerer som en add-on. Derved opdaterer du dine produktdata og priser direkte. 

Kan jeg integrere med andre shopsystemer og platforme end Shopify?

Vi har aldrig oplevet et system, som PriceShape ikke kan integreres med.

Det eneste krav for at integrere PriceShape i dine systemer er, at dit butikssystem / ERP / PIM / andet kan importere data fra et dynamisk (CSV, JSON eller XML-format), eller at du kan importere data fra en FTP-server. 

I PriceShape kan du oprette dynamiske output-feeds med de ønskede data til dit system, hvor vi enten kan placere outputtet på en FTP-server eller levere dig et dynamisk endpoint-link, hvorfra du kan opdatere data. 

Afhængigt af dit system, interne ressourcer og erfaring kræver en integration ofte et par udviklingstimer.  

Hvor ofte indsamler I ny data?

Vores scrapers leder efter nye konkurrentmatches mindst en gang om dagen, og derfor vil du også se, at din konto akkumulerer flere matches med tiden. 

Hvordan indsamler vi dine konkurrenters data?

Vi har bygget vores innovative scraper med avanceret scraping-teknologi, der har flere måder at finde leverandører af dine produkter på, sammen med en omfattende opsætning til at validere deres korrekthed, hvilket involverer både AI og manuelle kontroller.

Dette, kombineret med en flere vejs tilgang til at få adgang til webstedet (ved hjælp af alle de nyeste værktøjer), sikrer, at dine data er opdaterede og korrekte .

Du er altid velkommen til at få en gratis prøveperiode og se dataene med dine produkter. 

Hvad hvis vores konkurrenter ikke bruger GTIN-numre?

Vi har bygget vores innovative scrape med avanceret scraping-teknologi, der har flere måder at finde andre leverandører af dine produkter på, sammen med en omfattende opsætning til at validere deres korrekthed, hvilket involverer både AI og manuelle kontroller. Denne teknologi betyder, at vi kan finde dine konkurrenter uanset deres brug af GTIN-numre.

Kan du hjælpe mig med private label-produkter uden GTIN-numre?

Selv uden GTIN-numre kan vi hjælpe dig. Ved at tilføje produkterne til vores platform kan du manuelt matche dem med dine konkurrenter, og herfra sørger vi for, at de bliver opdateret med de nyeste data til dig. 

Hvordan kan Google Analytics eller salgsdata integreres med PriceShape?

Ved at tilføje performance-data til din konto i PriceShape kan du lægge et ekstra lag oven på prisstrategier, marketingfeeds og lagerstyring. For eksempel kan du se produkter med høj omsætning, slow movers eller populære produkter, hvor du har en lav "Weeks on hand". 
 
Vi har lavet vejledninger til Google Analytics og brugerdefineret integration. Vi hjælper dig gennem alle trin i, hvordan og hvorfor du skal bruge dine data i PriceShape. Du kan finde vejledningerne i vores hjælpecenter her

Hvor meget koster PriceShape?

Vores priser starter fra 2.230 kroner om måneden. Prisen afhænger af, hvor mange produkter du ønsker at spore i PriceShape, og hvor mange forskellige markeder du er på. Du kan altid anmode om en pris, der passer til dine behov, og så vender vores produktspecialist tilbage med det bedste tilbud.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? 

Kontakt vores specialister og de vil hjælpe dig.
Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Du kan forvente masser af spændende indhold og opdateringer i vores nyhedsbrev, såsom gratis webinarer og blogs. Vi stræber efter at dele vores viden og informere jer om priser og trends inden for e-handelens verden.