Vi er PriceShape

Grundlagt i 2018 og nu en af de største globale konkurrentmonitorering og pricing tools.

K&F-1
Mød vores grundlæggere

"Vi vil hjælpe virksomheder med at have samme gennemsigtighed som forbrugerne"

K&F-1

PriceShape blev grundlagt i 2018 i Risskov af barndomsvennerne Frederik Christiansen (venstre) og Kasper Strand (højre).

Med en baggrund indenfor e-commerce og salg har Frederik og Kasper en stærk indsigt i pricing, strategi og forretningsudvikling, hvilket ligger til grund for både platformen og virksomheden PriceShape.

 

K&F-2
Vores historie

Vi er kun lige begyndt…

K&F-2

PriceShape blev startet på et ambitiøst grundlag, som stadig spiller en stor rolle i alt, hvad vi gør - specielt når det kommer til vores kunder og deres succes. 

Vi tør nemlig at være ambitiøse på vores kunders vegne, stille spørgsmålstegn og udfordre deres tankesæt omkring pris- og målsætning, så vi altid sikrer, at de får det maksimale ud af at arbejde med vores platform.

Hvorfor vælge os?

Lær mere om hvad vi laver

Vores platform kan blive brugt af både brands og online retailers. Med et brugervenligt interface har vi skabt et værktøj, der kan bruges af hele organisationen til både at optimere og automatisere jeres prisstrategier og monitorere jeres konkurrenter. 

timeline dk
CS
Vores historie

Hvem er vi

CS

Vores ambitioner og drivkraft er drevet af en stærk gruppe af dygtige og drevne kollegaer, hvor aspekter som uformelhed, åbenhed og respekt danner fundamentet for en kultur, hvor vi i fællesskab kan levere en service og en platform i topklasse.

Vi arbejder efter et princip, hvor vi oprigtigt holder af hinanden, og det kommer ikke kun til udtryk i vores fælles hverdag, men også i måden vi arbejder med vores kunder på. Og derfor mener vi det, når vi siger, at vi er ambitiøse på vores kunders vegne.

Vi værdsætter…

Work-life balance

Frihed og fleksibilitet til at balancere familieliv og arbejdsliv.

Tillid og respekt

For vores kunder, forskelligheder og hinanden.

At have det sjovt

Vi skal levere ambitiøse resultater og have det sjovt på samme tid.

Udvikling

Vi investerer i talent og understøtter hinandens personlige og professionelle udvikling.

Åbenhed

For forandring, muligheder, forskelle, innovation, holdninger og over for hinanden.

Fællesskab

Vi arbejder efter samme mål og vil hinanden det bedste. Derfor tror vi også på en flad virksomhedsstruktur og et stærkt fællesskab.

Galleri

Livet i PriceShape

Web 1920 – – 5
Web 1920 – – 1
Web 1920 – – 3
Web 1920 – – 2
Web 1920 – – 4
Web 1920 – – 6
Web 1920 – 1
CS
Web 1920 –-2
Web 1920 –
Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Du kan forvente masser af spændende indhold og opdateringer i vores nyhedsbrev, såsom gratis webinarer og blogs. Vi stræber efter at dele vores viden og informere jer om priser og trends inden for e-handelens verden.

Lær mere om os

Vi leder efter personer som dig!
Dynamisk prissætning