Et uddrag af vores referencer

Vi er stolte af at have en masse glade kunder!

”Vi har i flere år brugt meget energi på at indhente konkurrentpriser i branchen. Det har det meste af tiden været svært at få en brugbar kvalitet af data, til at kunne træffe beslutninger ud fra. Derfor engagerede vi os med Priceshape, da vi fandt deres værktøj meget tidsbesparende og effektivt. Siden da har kvaliteten af vores data været markant forbedret og kan nu bruges som beslutningsgrundlag. Priceshape sørger for at vi har et kvalitetssikret overblik over prissituationen i markedet.”

Jesper Dietz, Head of Pricing & Development, STARK

"Hos AO Johansen oplever vi, at prisangivelserne på vores produkter er en essentiel faktor for at maksimere vores omsætning gennem vores webshop. Derfor anvender vi PriceShapes software til automatisk at justere vores produktpriser, og sparer derigennem også en masse tid på manuelt arbejde. Vi har samarbejdet med PriceShape siden juli 2019, og har i løbet af denne periode oplevet en markant fremgang på vores webshops omsætning. Særligt under Coronatiden har PriceShape hjulpet os med at imødekomme vores kunders behov, hvor vi oplever en større aktivitet på vores webshop end normalt. PriceShapes software er nemt og intuitivt at anvende, og hvis vi har nogle spørgsmål, står de altid klar til at hjælpe os med kompetent og faglig rådgivning."

Sebastian Vikkelsøe-Engelbrecht - Digital salgschef, A.O Johansen A/S

“Hos Ønskebørn forsøger vi altid at give kunderne den rigtige vare til den rigtige pris - PriceShape hjælper os med at holde vores priser konkurrencedygtige, uden vi selv skal overvåge markedet”

Nicki Daniel Jensen - Webshop og marketing koordinator, Ønskebørn A/S

”Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i BabySam, og PriceShape er derfor blevet et uundværligt værktøj ift. vores prissætning og ikke mindst vores markedsføring”

Dennis Sertkan, E-commerce Manager, BabySam

”Efter vi er begyndt at bruge PriceShape, har vi hævet vores ROAS til det dobbelte, og hævet vores omsætning på Google shopping med over 200%”

Charlotte Frandsen, indehaver, By DahlLiving

Lad mig komme i gang!

Se dine konkurrenters priser, og få dynamiske priser. Kontakt os allerede i dag.