Et dashboard som giver dig overblik

Vi importerer dine produkter til PriceShape

Via et XML eller CSV feed importerer vi dine produkter til PriceShape og opsætter dit dashboard, så du nemt og effektivt kan filtrere i dine produkter. PriceShape henter data fra dit feed flere gange om dagen, hvilket betyder at dit dashboard altid vil være opdateret med de nyeste priser og produkter fra din webshop.

Match dine produkter med dine konkurrenters – Nemt og hurtigt!

Hos PriceShape er vores førsteprioritet at dine data er korrekte. Vi har derfor gjort det nemt og overskueligt for dig, at matche dine produkter med dine konkurrenters. I vores produkt-match oversigt er det eneste du skal gøre, at acceptere PriceShapes anbefalinger og sikre at dataen er korrekt. Når du har accepteret et match, vil matchet blive låst og videreført til dit dashboard.

Integrer PriceShape med dit webshop-system

PriceShape har mange integrationsmuligheder og er kompatibelt med alle de største E-commerce systemer som fx. Woocommerce, Magento, Shopify, Prestashop, DanDomain og mange flere. Når din PriceShape konto er integreret med din webshop, kan du ændre priser på dine produkter direkte i PriceShape. Du kan ligeledes opsætte fleksible prisregler på dine produkter, så dine priser ændrer sig dynamisk.

Overvåg dine konkurrenters priser og optimer din prisstrategi

Når dine produkter er matchet korrekt, kan du begynde at overvåge dine konkurrenters priser. Med denne data får du overblikket som der er brug for, for at prisfastsætte dine produkter optimalt. PriceShape kan opdatere priserne i dit dashboard op til hver 6 time – men det er også muligt at få prisopdateringer time for time. Selvom at du har mange tusinde produkter, gør vores intuitive dashboard det nemt at filtrere i dine produkter, så du hurtigt kan navigere i din prisdata.

Integrer med Prissammenligningstjenester som Google Shopping & PriceRunner

Med PriceShape har du mulighed for at generere feeds, som kan importeres til prissammenligningstjenester. Med vores Feed-editor kan du bruge dataen i din PriceShape konto til at filtrere produkter fra dit feed, som du ikke ønsker at markedsføre gennem prissammenligningstjenesterne. Med denne funktion har du mulighed for at bruge dit markedsføringsbudget på de produkter, som egner sig bedst til prissammenligning – og du undgår samtidig at bruge penge på trafik som ikke konverterer til salg.