Vil du også øge din indtjening via konkurrentdata?

Dynamiske priser, effektivisering af markedsføring, rapportering, samt det komplette overblik i et innovativt dashboard.


Vis mig systemet
”Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i BabySam, og PriceShape er derfor blevet et uundværligt værktøj ift. vores prissætning og ikke mindst vores markedsføring”
Dennis Sertkan, E-commerce Manager, BabySam

Vi finder alle dine konkurrenters priser

- også dem du ikke vidste du havde

Få det komplette overblik over dine konkurrenters priser, lagerstatus, prishistorik og meget mere via et innovativt dashboard. - Det perfekte analyseværktøj, hvor du kan tage action, og alt bliver foretaget automatisk.

Når du logger ind på din konto, vil du blive præsenteret for dit personlige dashboard, der viser dig en komplet oversigt, over dine produkter med aktuelle salgspriser, samt hvad dine konkurrenter prissætter samme produkter til.

PriceShape er blevet udviklet, til at din forretning kan tjene flere penge, ved at overvåge dine konkurrenters priser. Det er ikke meningen, at du blot skal have den laveste pris, men bruge systemet til at optimere din prisfastsætning som helhed.

Systemet kan nemlig vise dig, hvis du har prissat dig flere hundrede eller tusinde kroner billigere eller dyrere end dine konkurrenter på specifikke produkter. Ud fra denne data, kan du tage stilling til hvordan dine produkter skal prisfastsættes, samt hvordan dine markedsføringskroner placeres bedst.

Styr din prissætning automatisk i PriceShape

PriceShape er prismotoren bag de førende virksomheder, og vi kan også hjælpe dig!

Opret forskellige prisregler, og tilføj prisstrategier på tværs af produkter, brand og kategorier. PriceShape ændre dine webshops priser automatisk på baggrund af dine opsatte prisregler.

Opret strategi

I PriceShape kan du tilføje så mange prisstrategier du ønsker.

En prisstrategi kan have en lang række regler, som du bestemmer.

  • Hvilke konkurrenter vil du følge?
  • Hvor meget vil du være dyrere eller billigere end dine konkurrenter?
  • Hvor meget skal du minimum have i dækningsbidrag?
  • Vil du følge konkurrenter, som ikke har varen på lager?
  • Hvis en konkurrent går "out of stock" hvor meget skal vi sætte din pris op?
  • Skal vi runde din pris op?

Tilføj produkter

Det er super simpelt at tilføje prisstrategier til dine produkter, både på kategori, brand eller produkt niveau.

Så snart du har tagget dine produkter til en prisstrategi, sender vi de nye priser afsted til din hjemmeside.

Priser som passer alle

Vi hjælper alle størrelse virksomheder, og vi kan også hjælpe dig!

Kom i gang for kun 999,- DKK pr. måned.

Mere effektiv markedsføring med konkurrentdata

PriceShape beriger bl.a. jeres Google Shopping feed med jeres prissituation, så I kan markedsføre jer på baggrund af jeres konkurrenters priser. Bruger du et markedsføringsbureau, vil de sætte stor pris på denne data, og hvis vi ikke allerede samarbejder med dem, giver vi dem gerne et kald.Hvorfor betale markedsføringskroner på produkter, hvor du ikke er konkurrencedygtig? Med PriceShape kan du spare din forretning for tusindvis af markedsføringskroner, ved at få overblik over dine konkurrenters priser.

Prisen er en af de absolut vigtigste faktorer, når forbrugerne handler på nettet. Derfor vil det i mange tilfælde ikke være en fordel, at betale for markedsføring på prissammenligningstjenester, såfremt at dine priser er væsentligt højere end dine konkurrenters.

PriceShape giver mulighed for at generere XML feeds baseret på dine og konkurrenternes priser, så du fx kan bortfiltrere produkter, hvor din pris ikke er konkurrencedygtig.

Når du annoncerer på prissammenligningstjenester som Google Shopping og PriceRunner, får du dermed mulighed for at placere dit budget, på de produkter hvor du er mest konkurrencedygtig.

Scrape hele verdenen

Vi scraper websites i hele verden, så sælger du i flere lande, vil vi med glæde give dig overblikket over din konkurrencesituation.

Plug and play

Det eneste vi skal bruge fra dig, er dit Google Shopping feed, og du er i gang!

Rapportering

Få notifikationer, når dine konkurrenter ændre deres priser på udvalgte produkter, og sørg for du altid er opdateret.

Rapportering

Lad mig komme i gang!

Se dine konkurrenters priser, og få dynamiske priser. Kontakt os allerede i dag.