Advanced product management

Kunne du tænke dig et komplet overblik over dine konkurrenter og deres lagerstatus, priser, fragtomkostninger og måske også finde ud af, hvor mange konkurrenter, der faktisk sælger de samme produkter som dig? Så er du landet det helt rette sted! Vi har lavet vores platform til netop at dække dit behov, så vi kan hjælpe Product Managers, indkøbere, Pricing Managers og ejere med at tage de helt rette beslutninger, når det kommer til Product Management. 

gfx-dashboard-2
Advanced Product Management

Se det store billede

gfx-dashboard-2

Forestil dig, at du havde muligheden for, at se hele det store billede omkring markedet i et enkelt view, forstå både din og dine konkurrenters prishistorik, din egen prisposition og jeres index rating holdt op imod jeres konkurrenter. Forestil dig hvilke mulighed du her vil få for at lave strategiske beslutninger inden for få minutter, baseret på disse near-real-time data. Hvor meget værdi ville dette give dig i din hverdag? 

I PriceShape får du et personaliseret dashboard, der netop kan vise dig: 

  • Oversigt over dine top-konkurrenter
  • Prishistorikken i markedet på dine produkter
  • Din prisposition i markedet sammenlignet med dine konkurrenter på fx et brand- eller produktniveau. 
  • Lagerstatus på dine og dine konkurrenters produkter
  • Nylige prisændringer hos dig og dine konkurrenter
gfx-status_report
Advanced Product Management

Hurtig og nem rapportering på alle niveauer

gfx-status_report

Hvad ville du sige til at få tilsendt en rapport direkte til din indbakke, hvis dine største konkurrenter ændrede prisen på deres produkter? Du kan endda få den til din morgenkaffe, så du er forberedt på dagen!

En rapport kan indeholde informationer omkring specifikke konkurrenter, brands eller produkttyper, måske endda jeres bestsellers eller lavt sælgende produkter, så du altid ved, om der er ændringer i markedet, der skal tages action på. 

gfx-domain_summary-4
Advanced Product Management

Lav bedre aftaler med dine forhandlere end nogensinde før

gfx-domain_summary-4

Viden kan være altafgørende for din succes. Med viden omkring markedet får du også fordelen, når det kommer til både dine konkurrenter og dine forhandlere. Et klart overblik over dine konkurrenters sortiment, lagerstatus og daglige prissætning sammenlignet med dine priser og sortiment, vil give dig et indblik når en konkurrent forsøger at presse prisen.

På samme måde kan du være på forkant, så du ved, hvor langt du kan gå med ned i pris, før du skal give din leverandør en opringning og høre, hvordan det kan være, at din konkurrent kan være så billig, når nu du ikke kan. Denne indsigt skaber dermed pludselig også grobund for en sund forhandling med den enkelte leverandør. gfx-price_strategy-2
Advanced Product Management

Sæt konkurrencedygtige priser

gfx-price_strategy-2

Har du nogensinde prissat dine produkter, fordi du tænkte, at det var den helt rette pris? På hvilket grundlag tog du den beslutning? Hvorfor ikke tage det næste skridt og benytte dig af markedsindsigt, avancerede regler og automatiseret dynamisk prissætning. På den måde sikrer du dig, at du ALTID har den rette pris, som opfylder dit behov for den rette profit og kundernes velvillighed til at købe dine vare. 

På den måde, kan du trygt forlade kontoret hver dag velvidende, at dine produkter altid er konkurrencedygtige. Det handler ikke om at være billigst, men om at være smartest. Kombinerer du det med performance indsigter og interne datainformationer, får du altid sat den helt rette pris, på de helt rette produkter, hver gang! 

gfx-domain_summary-5
Catagory Management

Brug viden fra i dag til at vinde i morgen! 

gfx-domain_summary-5

Med indsigt i den historiske data, kan du analysere og planlægge dine toptilbud for hver sæson. Da PriceShape gemmer og filtrerer dine konkurrenters priser, vil du altid kunne gå tilbage i tiden og fx se, hvordan Black Friday gik sidste år, så du i ro og mag kan planlægge, hvordan du skal angribe denne dag til næste år. Hvis du begynder med at tage situationen i egen hånd i stedet for at lade den “komme bag på dig”, så vinder du salget hver gang! 

På daglig basis vil du også fortsat kunne tilgå indekstal, lagerstatus og hvor meget dine konkurrenter er billigere eller dyrere end dig på specifikke produkter.

Get started

Få en demo og prøv PriceShape gratis

Book et møde med en af vores eksperter, så vi kan vise dig hvorfor PriceShape er det rette for dig og din virksomhed. Herefter kan du prøve vores platform gratis med dine egne produkter.

Hvis du har jeres produkt feed ved hånden, kan du bestille en gratis test med det samme.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Relateret links

Why PriceShape
Performance Insights
Konkurrent overvågning