Er du et Brand?

Sælger du produkter til en stor gruppe af forhandlere? Vil du have mulighed for, at tracke deres priser, lager status og måske deres fragtomkostninger? Alt det og meget mere kan du få i vores intuitive platform, med daglige opdateringer og indsigter i markedet.

 

odd_even_pricing-using_the_power_of_psychology_to_win_more_sales-1200-628
Tag forhandlingskraften tilbage

Kend dine forhandlers priser 

odd_even_pricing-using_the_power_of_psychology_to_win_more_sales-1200-628

Forestil dig, at du har et komplet overblik over din distributionsnetværk. Forstå det helt små mekanismer, der påvirker markedsprisen og overvåg dine key accounts lagerstatus og priser, sammenholdt mod din RRP. 

Genvind forhandlingskraften under dine snakke med din forhandlere og hver proaktiv istedet for reaktiv. 

Med PriceShape for du præcis det og meget mere. Tag et kig ind i vores platform her og bliv inspireret. 

Læs mere her;
Account Management

Som Account Manager er det, at have adgang til kvalitetsdata omkring dit forhandler netværk, ofte nøglen til stærk performance, høj forhandlingskraft og strategisk planlægning med dine kunder. Derfor har vi bygget vores platform, så den passer til dine behov som E-tail eller Account Manager. 

C-level Reports

At have klare markeds- og forretningsindsigter, som kan bruges til at tage action som en C-level leder, er vitalt for den strategiske beslutningsproces for, at sikre fremdrift på nye markedsmuligheder, udvidelse af nye lande, truslen fra konkurrenter, salgstrategier, ledelse og meget mere. 

Market insights

Indsamling af markedsindsigter omkring jeres forhandlernetværk kan være nøglen til fortsat succes. I mange år har viden omkring prisindex, baseret på konkurrenters priser, været forbeholdt retailers, men som brand kan lige netop den viden være forskellen på succes eller fiasko.