Account Management

Som Account Manager kan det være altafgørende for et frugtbart kundeforhold at have adgang til real-tid data omkring markedet og jeres forhandlernetværk. Vores platform giver dig den ønskede information til at understøtte det daglige arbejde. 

Dashboards

Personaliserede dashboards

I PriceShape får I muligheden for at personliggøre jeres dashboards, så I nemt får det overblik I har behov for på daglig basis og på den måde tage optimerede beslutninger og flytte jeres brand og salg i den rigtige retning målrettet jeres brand strategi.

Derudover får I mulighed for at dykke ned i indsigter omkring:

  • Lagerstatus hos den enkelte forhandler
  • Jeres prisposition
  • Prishistorik
  • Prisændringer
Domain summary

Specifikke og detaljerede rapporter

Modtag detaljerede rapporter direkte fra jeres PriceShape konto. Uanset om I ønsker at blive opdateret på brands, produkttyper, tags, labels, bestsellere, en specifik forhandler eller ønsker et fuldt overblik over markedet. I kan modtage en rapport lige når det passer jer - direkte i den enkeltes medarbejders mailboks, så I kan læse rapporten sammen med morgenkaffen.  

I kan tilføje én eller flere kollegaer som modtagere af listen, så I holder hele teamet orienteret.

Dynamiske tags

Up-to-date med notifikationer

Som Account Manager er det vigtigt at tage action hurtigt for at sikre performance og kundetilfredshed. Med PriceShape kan I oprette dynamiske tags og filtre, der fortæller en historie om jeres produkter og forhandlere. At følge forandringer dagligt vil give jer en naturlig overhånd i forhandlinger samt en generel forståelse af markedet. 

Forestil dig hver dag at få et komplet overblik over hvilke produkter fra jeres nye kollektion, som jeres Key Accounts endnu ikke har vist på deres hjemmeside - blot ved at klikke på én knap.

Produktliste

Komplet overblik - specielt til dig

Vi synes det er vigtig at kunne levere en platform til vores kunder, som kan give en komplet indsigt, så I kan bevare det fulde overblik over hver enkelt forhandler eller produkt, der måtte være i omløb i markedet.

Med friheden til selv at kunne tilpasse setuppet så det passer netop jeres behov, får I også mulighed for, på en meget simpel måde, at hjælpe jeres kunder med at maksimere deres performance på den bedst tænkelige måde.

Nye markeder

Udbyg jeres forhandlernetværk i nye markeder

Vil I ind på nye markeder, hvor jeres konkurrenter allerede er? Lad vores platform skabe en lead-liste med jeres nye forhandlernetværk på alle de nye markeder, som I ønsker at indtage.

Giv os en liste over jeres konkurrenters sammenlignelige produkter, og lad os undersøge markedet for alle forhandlere samt prissætningen på dine konkurrenter i det givne marked. Det kunne ikke være meget nemmere.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Du kan forvente masser af spændende indhold og opdateringer i vores nyhedsbrev, såsom gratis webinarer og blogs. Vi stræber efter at dele vores viden og informere jer om priser og trends inden for e-handelens verden.

Relaterede links

Hvorfor PriceShape?
C-level rapporter
Markedsindsigt