Account Management

Som Account Manager, kan det være altafgørende for et frugtbart kundeforhold at have adgang til real-tid data omkring markedet og jeres forhandlernetværk. Det giver dig en overhånd når det kommer til; at sikre en optimeret performance på jeres produkter, at have en stærk forhandlingsposition, og til at sikre den “gode” strategiske planlægning med jeres kunder.
Derfor har vi skabt en platform, der er tilpasset behovet fra en E-tail eller Account manager, der ønsker en personaliseret information og rapportering, der understøtter jeres daglige arbejde.

gfx-dashboard-2
Dashboard

Personaliseret dashboards

gfx-dashboard-2

I PriceShape får du muligheden for at personliggøre dit dashboard, så du får det overblik, som du har behov for på daglig basis, så du kan tage optimeret beslutninger og flytte jeres brand og salg i den rigtige retning målrettet jeres brand strategy. Derudover får du mulighed for, at dykke ned i indsigter omkring; 

  • Lagerstatus hos den enkelte forhandler
  • Jeres pris position
  • Prishistorik
  • Prisændringer 
gfx-domain_summary-4
Domain summary

Specifikke og detaljeret reporter

gfx-domain_summary-4

Modtag detaljerede rapporter fra din egen PriceShape konto. Uanset om du ønsker at blive opdateret på brands, produkttyper, tags, labels, dine bestsellere, en specifik forhandler eller ønsker et fuldt overblik over markedet. Du kan modtage en rapport, når det passer dig - direkte i din mailboks, så kan du læse rapporten sammen med morgenkaffen.  

Du kan tilføje en eller flere kollegaer som modtagere af listen, så du holder hele teamet orienteret.

gfx-dynamic_tags
Dynamic tags

Up-to-date med notifikationer

gfx-dynamic_tags

Som Account Manager er det vigtigt at tage action hurtigt for at sikre performance og kundetilfredshed. Med PriceShape kan du oprette dynamiske tags og filtre, der fortæller en historie om dine produkter og forhandlere. At følge forandringer dagligt vil give dig en naturlig overhånd i forhandlinger samt en generel forståelse af markedet. 

Forestil dig hver dag at få et komplet overblik over, hvilke produkter fra din nye kollektion, som dine Key Accounts endnu ikke har vist på deres hjemmeside - blot ved at klikke på én knap.

gfx-product_list-5
Product list

Komplet overblik - specielt til dig

gfx-product_list-5

Vi synes, at det er vigtig at kunne levere en platform til dig, som kan give dig en komplet indsigt, så du kan bevare det fulde overblik over hver enkelt forhandler eller produkt, som måtte være i omløb i markedet.
Med friheden til selv at tilpasse dit eget set-up så det passer dit behov, får du også mulighed for, på en meget simpel måde, at hjælpe dine kunder med at maksimere deres performance på den bedst tænkelige måde.

gfx-product_list-2
New markets

Udbyg dit forhandlernetværk i nye markeder

gfx-product_list-2

Skal du ind på nye markeder, hvor dine konkurrenter allerede er? Lad vores platform skabe dig en lead liste på dit nye forhandlernetværk på alle de nye markeder, som du ønsker at indtage.

Giv os en liste over dine konkurrenters sammenlignelige produkter, og lad os undersøge markedet for alle de forhandler og prissætningen på dine konkurrenter i det givne marked. Det kunne ikke være meget nemmere.

Get started

Få en demo og prøv PriceShape gratis

Book et møde med en af vores eksperter, så vi kan vise dig hvorfor PriceShape er det rette for dig og din virksomhed. Herefter kan du prøve vores platform gratis med dine egne produkter.

Hvis du har jeres produkt feed ved hånden, kan du bestille en gratis test med det samme.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Relateret links

Why PriceShape
C-level reports
Market insight