Avanceret produktstyring

Kunne I tænke jer et komplet overblik over jeres konkurrenter samt deres lagerstatus, priser, fragtomkostninger og måske også finde ud af, hvor mange konkurrenter der faktisk sælger de samme produkter som jer? Så er I landet det helt rette sted!

Avanceret produktstyring

Se det store billede

Tænk hvis I havde muligheden for at se hele det store billede omkring markedet i ét enkelt view, forstå både jeres egen og konkurrenternes prishistorik, se jeres egen prisposition og jeres index rating holdt op imod jeres konkurrenter.

Forestil dig hvilke mulighed I vil have for at tage strategiske beslutninger på få minutter, baseret på disse near-real-time data. Hvor meget værdi ville dette give jer i hverdagen? 

I PriceShape får I et personaliseret dashboard, der netop kan vise: 

  • Oversigt over jeres top-konkurrenter.
  • Prishistorikken i markedet på jeres produkter.
  • Jeres prisposition i markedet sammenlignet med jeres konkurrenter på f.eks. brand- eller produktniveau. 
  • Lagerstatus på jeres samt konkurrenternes produkter.
  • Nylige prisændringer hos jer og konkurrenterne.
Avanceret produktsstyring

Hurtig og nem rapportering på alle niveauer

Hvad ville du sige til at få tilsendt en rapport direkte til din indbakke, hvis jeres største konkurrenter ændrede prisen på deres produkter? Du kan endda få den til din morgenkaffe, så du er forberedt på dagen!

En rapport kan indeholde informationer omkring specifikke konkurrenter, brands eller produkttyper, måske endda jeres bestsellers eller lavt sælgende produkter, så I altid ved, om der er ændringer i markedet, der skal tages action på. 

Avanceret produktstyring

Lav bedre aftaler med dine forhandlere end nogensinde før

Viden kan være altafgørende for jeres succes. Med viden omkring markedet får I også fordelen, når det kommer til både jeres konkurrenter og forhandlere. Et klart overblik over jeres konkurrenters sortiment, lagerstatus og daglige prissætning sammenlignet med jeres priser og sortiment, vil give jer et indblik, når en konkurrent forsøger at presse prisen.

På samme måde kan I være på forkant, så I ved, hvor langt I kan gå ned i pris, før I skal give jeres leverandør en opringning og høre, hvordan det kan være, at jeres konkurrent kan være så billig, når I ikke kan.

Denne indsigt skaber dermed pludselig også grobund for en sund forhandling med den enkelte leverandør. Avanceret produktstyring

Sæt konkurrencedygtige priser

Har I nogensinde prissat jeres produkter, fordi I tænkte, at det var den helt rette pris? På hvilket grundlag tog I den beslutning? Hvorfor ikke tage det næste skridt og benytte markedsindsigt, avancerede regler og automatiseret dynamisk prissætning. På den måde sikrer I, at I ALTID har den rette pris, som opfylder jeres behov for den rette profit og kundernes velvillighed til at købe jeres vare. 

På den måde, kan I trygt forlade kontoret hver dag vel vidende, at jeres produkter altid er konkurrencedygtige. Det handler ikke om at være billigst, men om at være smartest. Kombinerer I det med performance indsigter og interne datainformationer, får I sat den helt rette pris, på de helt rette produkter, hver gang! 

Catagory Management

Brug viden fra i dag til at vinde i morgen! 

Med indsigt i den historiske data kan I analysere og planlægge jeres toptilbud for hver sæson. Da PriceShape gemmer og filtrerer jeres konkurrenters priser, vil I altid kunne gå tilbage i tiden og f.eks. se, hvordan Black Friday gik sidste år, så I nemt kan planlægge, hvordan I skal angribe denne dag til næste år. Hvis I begynder med at tage situationen i egen hånd i stedet for at lade den “komme bag på jer”, så vinder I salget hver gang! 

På daglig basis vil I også fortsat kunne tilgå indekstal, lagerstatus samt til data om hvor meget jeres konkurrenter er billigere eller dyrere end jer på specifikke produkter.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Du kan forvente masser af spændende indhold og opdateringer i vores nyhedsbrev, såsom gratis webinarer og blogs. Vi stræber efter at dele vores viden og informere jer om priser og trends inden for e-handelens verden.