Er I en e-commerce virksomhed? 

Forestil dig at falde i søvn hver aften velvidende at jeres produkter automatisk skifter priser baseret på markedet.
Hvad hvis I vidste, at de produkter der bare samler støv på lageret automatisk bliver skubbet frem i køen med en mere agressiv pris for at øge lageromsætningen?

Hvad nu hvis PriceShape var en del af jeres værktøjskasse?  

E-commerce page@2x
Kom foran de andre i markedet

Vind over konkurrenterne

E-commerce page@2x

Monitorer, analyser, tag hurtige beslutninger og vind over jeres konkurrenter både på hjemmemarkedet og i udlandet.

Med PriceShape vil I have mulighed for at være ét skridt foran jeres konkurrenter med daglige opdateringer af priser, lagerstatus og meget mere.

Ved at forstå og udnytte den data PriceShape leverer, vil I have alle forudsætninger for at skabe en succesfuld e-commerce virksomhed. 

Sammen med vores platform vil vores dedikerede og professionelle Customer Success team være lige ved jeres side gennem hele processen.

Tag en tur rundt i vores platform og bliv inspireret. 

Løsningsoverblik
Konkurrentovervågning

87% af alle forbrugere benytter sig af prissammenlingningssider før de handler online, og derudover har markedspladser som bl.a. Google Shopping, eBay, Amazon osv. gjort markedet mere transparent for forbrugerne end nogensinde før. Derfor mener vi, at det er på tide at gøre markedet transparent for den enkelte forhandler. 

Avanceret produktstyring

Kunne I tænke jer et komplet overblik over jeres konkurrenter og deres lagerstatus, priser, fragtomkostninger og måske også finde ud af, hvor mange konkurrenter der faktisk sælger de samme produkter som jer? Så er I landet det helt rette sted!

Performanceindsigter

Dataindsigt i konverteringsrate, antal af besøgende på den enkelte produktside og en generel performanceindsigt pr. produkt har, historisk set, været ejet af marketing. Men fremtiden er nu.

Marketingoptimering

At kende sine konkurrenters priser sammenlignet med sine egne er altafgørende for succes i en e-commerce virksomhed, men prisdata fra PriceShape har faktisk endnu en fordel. Denne kan nemlig nemt indgå som en del af jeres marketingplan og hjælpe jer med endnu bedre resultater på f.eks. jeres Google Ads kampagner. 

Dynamisk prissætning

I har måske hørt om dynamisk eller automatisk prissætning, som ændrer priser op og ned baseret på forskellige parameter. Dette gøres normalt via simple prisregler. Men intelligent prissætning vil sørge for, at jeres produkter automatisk flytter sig fra prisregel til prisregel ud fra diverse salgsaktiviteter, lagerværdi, dækningsgrad og mange andre parametre.