Er du en Ecommerce? 

Forestil dig, at falde i søvn hver aften velvidende, at dine produkter automatisk skifter deres priser baseret på markedet. Hvad hvis du vidste, at de produkter, der bare samler støv på lageret automatisk blev skubbet frem i kø'en med en mere agressiv pris for at høje lageromsætningen? Hvad nu hvis PriceShape var en del af din værktøjskasse?   

 

Main-photo-1200-627-e1607089902468-1
Kom foran de andre i markedet

Vind over konkurrenterne

Main-photo-1200-627-e1607089902468-1

Monitorer, analyser, tag hurtige beslutninger og vind over dine konkurrenter, både på hjemmemarkedet og i udlandet. Med PriceShape vil du have mulighed for at være et skridt foran dine konkurrenter med daglige opdateringer af priser, lagerstatus og meget mere. Ved at forstå og udnytte den data PriceShape levere, vil du have alle forudsætninger for at skabe en succesfuld E-commerce virksomhed. 

Sammen med vores platform vil vores dedikeret og professionelle Customer Success Team, være lige ved din side gennem hele din rejse hos os. 

Tag en tur rundt I vores platform og bliv inspireret. 

Solution overview
Competitor monitoring

87% af alle forbruger benytter sig af prissamlingningssider, før de handler online, og derudover har markedspladser som eks. Google Shopping, eBay, Amazon osv. gjort markedet mere transparent for forbrugerne end nogensinde før. Derfor mener vi, at det er på tide at gøre markedet transparent for den enkelte forhandler. 

Advanced Product Management

Kunne du tænke dig et komplet overblik over dine konkurrenter og deres lagerstatus, priser, fragtomkostninger og måske også finde ud af, hvor mange konkurrenter, der faktisk sælger de samme produkter som dig? Så er du landet det helt rette sted!

Performance Insights

Data indsigt i konverteringsrate, antal af besøgende på den enkelte produktside og en generel performance indsigt pr. produkt har, historisk set, været ejet af Marketing. Men fremtiden er nu.

Marketing Optimization

At kende sin konkurrenters priser sammenlignet med sine egne er altafgørende for succes i en E-commerce, men prisdata fra PriceShape har faktisk endnu en fordel. Denne kan nemlig nemt indgå som en del af din marketingplan og hjælpe dig med endnu bedre resultater på eks. jeres Google Ads kampagner. 

Intelligent prices

Du har måske hørt om dynamisk eller automatisk prissætning, som ændrer priser op og ned automatisk baseret på forskellige parameter. Dette gøres normalt via simple prisregler. Men intelligent prissætning vil sørge for, at dine produkter automatisk flytter sig fra prisregel til prisregel ud fra diverse salgsaktiviteter, lagerværdi, dækningsgrad og mange andre parametre.