Hvorfor PriceShape

87% af alle køb online bliver foretaget via en prissammenligningsside som f.eks. Google Shopping eller PriceRunner, og 68% er ligeglade med, hvilken butik de handler fra. Indsigten i prisen på markedet er derfor et af de vigtigste parametre til din success, og vi giver dig denne data, samt værktøjerne til at ændre din forretning. 

gfx-product_list
Hvorfor PriceShape

Den perfekte platform

gfx-product_list

I PriceShape arbejder vi meget tæt sammen med flere hundrede af verdens største webshops, retailers, brands samt de førende marketing bureauer, som hver dag giver vores customer succes team den bedste feedback, som hjælper os med at videre udvikle PriceShape til at forbilve den førende “pricing” software.

Data kan nemlig ikke stå alene. Selvom vi scraper utallige tusinde af webshops priser, lagerstatus og meget mere dagligt, vil dataen være værdiløs, hvis vi ikke havde et værktøj, hvor man kunne tage handling.
PriceShape har og vil fortsat derfor investere oceaner af timer, i at udvikle de mest innovative teknologier, som nemt giver mulighed for, at tage action på dataen for at skabe værdi på jeres bundlinje.

Alt sammen håndteret i en personaliseret platform, hvor alt fra marketing, indkøb, til ledelsen kan få unikke markedsindsigter samt værktøjer til at tage action. 

gfx-dashboard-2
Hvorfor PriceShape

Nemt & personaliseret

gfx-dashboard-2

Forstil dig, at jeres forskellige indkøbere fik præsenteret personlige dashboards, rapporter, samt diverse grafer, med unik information på netop deres produktområder.
Værdien I at kunne se bruge jeres konkurrenters priser, indeks, lagerstatus, prishistorik mm. i forhandling mod jeres leverandører, er kun en lille ting, som vil ændre jeres forretning.

PriceShape kan nemlig også regulere jeres priser op og ned dynamisk, så I sikre jer højest mulig profit, mens i udkonkurrere jeres konkurrenter og løber med kunderne.
Du er i fuld kontrol, og kan opsætte advanceret prisregler, ved blot at svare på simple spørgsmål. Her kan du nemt opsætte en prisregel som følger et produkt, et brand eller kategorier, så jeres produktsortiment har differentieret dynamiske priser.

Vil du se hvordan vores platform virker?

Start din testkonto

Kunne du tænke dig at teste vores platform med din egne produkter? Få en føling med mulighederne og opleve værdien, som den vil skabe for din virksomhed? 

Få én gratis uge, så du kan få PriceShape under huden, inden du betaler. 

4J8A8900
Hvorfor PriceShape

Optimer din profit

4J8A8900


Du har også muligheden for, at gruppere dine produkter baseret på dit lagerantal, din omsætningshastighed, konverteringsrate og meget mere, og derefter koble produktgrupperne til dine dynamiske prisregler. Det vil sige dine produkter, automatisk kommer til at flytte sig over i prisregler baseret på deres perfomance og lagerbeholdning, for at aktivere døde produkter og profitoptimere produkter.
- Her står vores stærke Costumer Success afdeling selvfølgelig til rådighed, for at hjælpe jer med at sætte de intelligente dynamiske priser op, og sikre jer den ønskede værdi.

gfx-product_list-4
Hvorfor PriceShape

Marketing brugt fornuftigt

gfx-product_list-4

Men prøv at forstil dig, hvis du automatisk kunne allokere dine markedsføringskroner, på de produkter, hvor du var mest konkurrencedygtig, for at optimere din konverteringsrate.  Samtidig med at du bød lavt eller ekskludere dig selv, på de produkter, hvor du havde prissat dig meget dyrere end dine konkurrenter. Præcis dette har vi I PriceShape gjort muligt.

Via PriceShape feed generator, kan vi lave et feed, med jeres prisposition, som automatisk kan sendes til bl.a. Google Shopping (Merchant center), hvor man kan bruge værdien, til at booste produkter, hvor man er konkurrencedygtig i markedet, samt byde lavt eller ekskludere sig selv, for at opnå den højeste ROAS.

Med PriceShape kan du se frem til at tage din virksomhed til nye højder. 

Get started

Få en demo og prøv PriceShape gratis

Book et møde med en af vores eksperter, så vi kan vise dig hvorfor PriceShape er det rette for dig og din virksomhed. Herefter kan du prøve vores platform gratis med dine egne produkter.

Hvis du har jeres produkt feed ved hånden, kan du bestille en gratis test med det samme.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Relateret links

Account Management
C-level reports
Market insight