Vi er PriceShape

Grundlagt i 2018, og nu en af de største globale konkurrentmonitorering og pricing tools

K&F-1
Mød vores grundlæggere

"Vi vil hjælpe virksomheder, med at have samme gennemsigtighed som forbrugeren"

K&F-1

PriceShape blev grundlagt i 2018 i Risskov, Aarhus af barndomsvennerne Frederik Christiansen (venstre) og Kasper Strand (højre).

Med en baggrund indenfor E-commerce og salg har Frederik og Kasper en stærk indsigt i pricing, strategi og forretningsudvikling, som ligger til grund for både platform og virksomheden PriceShape.

 

K&F-2
Vores historie

Vi er kun lige begyndt…

K&F-2

PriceShape blev startet på et ambitiøst grundlag, som stadig spiller en stor rolle i alt, hvad vi gør - specielt når det kommer til vores kunder og deres succes. 
Vi tør nemlig at være ambitiøse på vores kunders vegne, stille spørgsmålstegn og udfordre deres tankesæt omkring pris- og målsætning, så vi altid sikrer, at de får det maksimale ud af at arbejde med vores platform.


Netop det mindset har gjort os i stand til at hjælpe og udfordre vores hundredvis af kunder i mere end 15 lande med at vækste og øge deres omsætning på tværs af landegrænser.

Hvorfor vælge os

Lær mere om hvad vi laver

Vores platform kan blive brugt af både brands og online retailers. Med et brugervenligt interface har vi skabt et værktøj, som kan bruges af hele organisationen, til både at optimere og automatisere jeres prisstrategier og monitorer jeres konkurrenter. 

Timeline dk -2
K&F-3
Vores historie

Hvem er vi

K&F-3

Vores ambitioner og drivkraft er i PriceShape drevet af en stærk gruppe af dygtige og drevne kollegaer, hvor aspekter som uformelhed, åbenhed og respekt danner fundamentet til en kultur, hvor vi i fællesskab kan levere en service og en platform i master class.

Vi arbejder efter et princip, hvor vi oprigtigt holder af hinanden, og det kommer ikke kun til udtryk i vores fælles hverdag, men også i måden vi arbejder med vores kunder på. Og derfor mener vi det, når vi siger, at vi er ambitiøse på vores kunders vegne.

Vi værdsætter…

Work-life balance

Frihed og fleksibilitet til at balancere familieliv og arbejdsliv

Tillid og respekt

For vores kunder, forskelligheder og hinanden

Having fun

Vi skal levere ambitiøse resultater og have det sjovt på samme tid

Udvikling

Vi investerer i talent og understøtter hinandens personlige og professionelle udvikling

Åbenhed

For forandring, muligheder, forskelle, innovation, holdninger og over for hinanden

Fællesskab

Vi arbejder efter samme mål og vil hinanden det bedste, derfor tror vi også på en flad virksomhedsstruktur og et stærkt fællesskab

Galleri

Livet i PriceShape

IMG_9935
IMG_9103
IMG_9906
IMG_9920
IMG_9958
IMG_9933
IMG_9947
IMG_0038
IMG_9964
1663134295782
Noob
Get started

Få en demo og prøv PriceShape gratis

Book et møde med en af vores eksperter, så vi kan vise dig hvorfor PriceShape er det rette for dig og din virksomhed. Herefter kan du prøve vores platform gratis med dine egne produkter.

Hvis du har jeres produkt feed ved hånden, kan du bestille en gratis test med det samme.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Lær mere om os

Vi leder efter personer som dig!
Dynamiske prissætning