Markedsindsigt

Indsamling af markedsindsigter omkring jeres forhandlernetværk kan være nøglen til fortsat succes. I mange år har viden omkring prisindex, baseret på konkurrenters priser, været forbeholdt retailers, men som brand kan lige netop denne viden være forskellen på succes eller fiasko.

Domain Summary

Komplet forhandleroversigt

Opnå et komplet indblik i jeres distributionsnetværk, herunder hvor mange af jeres produkter den enkelte forhandler er prisførende på, hvor mange produkter hvor de er dyrere eller billigere end jeres RRP, samt hvor mange af jeres produkter de totalt set har, som er out of stock.

Disse informationer kan give jer muligheden for at agere proaktivt, tænke mere i en retning af en push strategi frem for en pull strategi. Hjælp jeres kunder med at blive endnu bedre og mere relevante for deres kunder.

Prisleder

Spot trends & tendenser

Diskussioner med forhandlere om at sænke kostpriserne kan skabe et anstrengt samarbejde. Ved I derimod nøjagtigt, hvordan markedsdynamikken er, så forstår I meget bedre de enkelte forhandlere på markedet samt hvorfor de gør, som de gør. 

Dette giver en fælles platform for bedre forhandling og diskussion med jeres forhandlere, og det vil give jer mulighed for at fokusere på et øget salg og samtidig vedligeholde og optimere relationen.

Kampagner

Prishistorik

Prishistorik sporer historikken for jeres forhandleres priser. Er de prisførende eller dumper de priserne i markedet på specifikke produkter på bestemte tidspunkter uden for kampagneperioden? Dataen viser nøjagtigt, hvordan priserne påvirkes af planlagte kampagner eller priskrig i markedet. 

Hvordan blev priserne f.eks. påvirket af Black Friday-kampagnerne sidste år? Ud fra den viden kan I måske spørge jer selv om lavere priser på jeres produkter er lig højere volumen - skaber det en værdi for den enkelte forhandler, eller bliver jeres produkter brugt som “trækplaster” til at få besøgende?

Hvordan passer det med jeres overordnede brandstrategi og aftalen med den enkelte forhandler?

Markedspladser

Monitorering af markedspladser & forhandlerpriser

Markedspladser er for mange brands ensbetydende med den grufulde tanke om, at deres produkters priser går én vej - nemlig mod bunden. En bund der ikke alene presser resten af forhandlernetværket men som også miskrediterer brandværdien af det enkelte produkt. Forhandlere kan nemt gemme sig og tilbyde en meget billig pris på disse sites.

Med PriceShape kan I hurtigt få et overblik over de forskellige markedspladser rundt om i verden og blandt andet se, hvem der presser prisen i bund på disse sites.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Du kan forvente masser af spændende indhold og opdateringer i vores nyhedsbrev, såsom gratis webinarer og blogs. Vi stræber efter at dele vores viden og informere jer om priser og trends inden for e-handelens verden.

Relaterede links

Hvorfor PriceShape?
C-Level rapporter
Account Management