Partner op med PriceShape

Bliv en del af et dedikeret partnernetværk, der bruger PriceShape til at hjælpe ambitiøse e-commerce forretninger med at omdanne den rette prissætning til profit med markedsindsigt og den rette allokering af marketingbudgettet. 

Fordele som partner 

Få markedsindsigt

Forstå markedet i dybden og hjælp dine kunder med at optimere deres virksomhed

Rådgiv dine kunder

Brug indsigter i PriceShape til at rådgive dine kunder omkring prissætning, konkurrencesituationen m.m.

Optimer dine kunders ROAS

Brug muligheden i PriceShape for at lave et supplerende Google Shopping feed på baggrund af dine kunder prispositioner. Så i kun byder på de mest konkurrencedygtige produkter. 

Brug produktindsigter

Hvilke produkter performer og hvordan er markedssituationen. Brug viden til at vise de rette produkter i de rette kampagner

Kom foran 

Som en PriceShape partner, vil vi hjælpe dig med at tage bedre datadrevet beslutninger omkring dine kunders produkter på baggrund af markedsindsigten

Bliv en del af rejsen

Vi er kun lige startet! Med blot 4 år på bagen og ambitioner der rækker langt ud over europas grænser, er vi klar til fremtiden. Og vi vil have dig med os! 

Hvorfor lave et partnerskab? 

At være partner med PriceShape, giver dig en unik indsigt og et værktøj, der kan hjælpe dine kunder med at øge deres omsætning og profit gennem dybdegående viden og eksklusiv indsigt i konkurrenter fra hele verden. Det betyder, at du kan hjælpe dine kunder med at få succes med deres E-com strategi, både på prissætning og markedsføring.

Vi rangere vores partnere i to kategorier - Venner af huset og Certificeret Partner. Er du en certificeret partner, følger der også forskellige fordele som eks. en lukrativ kickback model og mulighed for at udnytte indsigter fra PriceShape, når I skal pitche ind til en ny kunde, som potentielt kunne blive en ny kunde hos både jer og os. 

 

Parner badge

Er vi et match?

Parner badge

Vores partnernetværk består af dedikerede bureauer, der ønsker at skille sig ud og tilbyde deres portefølje af e-handelskunder og brands en service, der overgår alle andre. 

Sammen hjælper vi kunder med at optimere deres forretning med intelligent brug af pris- og konkurrentdata til at sætte priser og optimere deres markedsføring. 

Hvorfor ikke begynde at gøre det ekstraordinære allerede i dag? Bliv partner med PriceShape og få adgang til fantastisk markedsindsigt, automatisering og data såsom en specifik prisposition, som kan bruges i et supplerende feed til Google Shopping.

Step by step

Vil du være partner?

Step 1
Ansøgning & Vurdering

Er vi et match og hvordan kan vi udnytte hinandens styrker? 

Step 2
Første møde

Hvordan kan PriceShape hjælpe dine kunder?

Step 3
Partnerskab

Vi skaber værdi for hinandens virksomhed

Certificeret PriceShape partnere

En certificeret partner har været igennem intensiv træning og onboarding i PriceShape platformen. De er uddannede i at rådgive og bruge indsigt til fordel for PriceShapes og partnerens fælles kunder.Galleri

Mød vores certificeret partnere

Geniads
Hesehus
NoZebra
Searchmind