Partner op med PriceShape

Bliv en del af et dedikeret partnernetværk, der bruger PriceShape til at hjælpe ambitiøse e-commerce forretninger med at omdanne den rette prissætning til profit igennem markedsindsigt og den rette allokering af marketingbudgettet. 

Fordele som partner 

Få markedsindsigt

Forstå markedet i dybden og hjælp jeres kunder med at optimere deres virksomhed.

Rådgiv jeres kunder

Brug indsigter i PriceShape til at rådgive jeres kunder omkring prissætning, konkurrencesituationen m.m.

Optimer jeres kunders ROAS

Brug muligheden i PriceShape for at lave et supplerende Google Shopping feed på baggrund af jeres kunders prispositioner. Så i kun byder på de mest konkurrencedygtige produkter. 

Brug produktindsigter

Hvilke produkter performer, og hvordan er markedssituationen? Brug viden til at vise de rette produkter i de rette kampagner .

Kom foran 

Som en PriceShape partner vil vi hjælpe jer med at tage bedre datadrevne beslutninger omkring jeres kunders produkter på baggrund af markedsindsigter.

Bliv en del af rejsen

Vi er kun lige startet! Med blot 5 år på bagen og ambitioner der rækker langt ud over europas grænser, er vi klar til fremtiden. Og vi vil have jer med os! 

Hvorfor lave et partnerskab? 

At være partner med PriceShape giver jer en unik indsigt og et værktøj, der kan hjælpe jeres kunder med at øge deres omsætning og profit gennem dybdegående viden og eksklusiv indsigt i konkurrenter fra hele verden. Det betyder, at I kan hjælpe jeres kunder med at få succes med deres e-commerce strategi både på prissætning og markedsføring.

Vi rangerer vores partnere i to kategorier - Venner af huset og Certificeret Partner. Er du en certificeret partner, følger der også forskellige fordele med som f.eks. en lukrativ kickback model og mulighed for at udnytte indsigter fra PriceShape, når I skal pitche til en ny kunde, som potentielt kunne blive en ny kunde hos både jer og os. 

 

Group 8057-1

Er vi et match?

Group 8057-1

Vores partnernetværk består af dedikerede bureauer, der ønsker at skille sig ud og tilbyde deres portefølje af e-handelskunder og brands en service, der overgår alle andre. 

Sammen hjælper vi kunder med at optimere deres forretning med intelligent brug af pris- og konkurrentdata til at sætte priser og optimere deres markedsføring. 

Hvorfor ikke begynde at gøre det ekstraordinære allerede i dag? Bliv partner med PriceShape og få adgang til fantastisk markedsindsigt, automatisering og data såsom en specifik prisposition, der kan bruges i et supplerende feed til Google Shopping.

Step by step

Vil I være partner?

Step 1
Ansøgning & vurdering

Er vi et match, og hvordan kan vi udnytte hinandens styrker? 

Step 2
Første møde

Hvordan kan PriceShape hjælpe jeres kunder?

Step 3
Partnerskab

Vi skaber værdi for hinandens virksomhed.

Certificerede PriceShape partnere

En certificeret partner har været igennem intensiv træning og onboarding i PriceShape platformen. De er uddannede i at rådgive og bruge indsigt til fordel for PriceShapes og partnerens fælles kunder.Galleri

Mød vores certificerede partnere

Geniads
Hesehus
NoZebra
Searchmind