Kunde Support

Som kunde hos PriceShape får I også adgang til vores fantastiske Kunde Support. De kender vores platform bedre end nogen andre. De bestræber sig på at gøre selv de mest komplicerede udfordringer simple og få dem løst i øjenhøjde og fællesskab med jer.

Web 1920 –2
Kude Support

Vores tankegang & tilgang

Web 1920 –2

Holdet omkring en kunde i PriceShape tager udgangspunkt i jeres Customer Success Manager. Derfor arbejder vi også med en holistisk tilgang på tværs af alle teams i PriceShape, så jeres kontaktperson altid kender de sager, der måtte være i gang med vores Kunde Support.

Det er også jeres tryghed for, at der ikke er noget, der havner mellem to stole og som ultimativt gerne skal sikre en værdiskabende oplevelse i samarbejdet med os.

Kunde Support

Svar på under 2 min...

Med et agilt mindset og en dyb forståelse for vores platform arbejder vores Kunde Support hurtigt og målrettet mod at løse ethvert problem, der måtte opstå.

Med en svarrate på under 2 minutter bliver tempoet skruet i vejret, så snart de modtager en ny opgave. Et tempo der afspejler deres indsigt i platformen og en klar forståelse for jeres forretning.Web 1920 –3
Kunde Support

Dedikation & forståelse

Web 1920 –3

Når vi siger, at vi har ambitioner på jeres vegne, så mener vi det. Det betyder også, at vi altid stiller høje krav til os selv og vores arbejde. Det kommer blandt andet til udtryk i vores Kunde Supports store fleksibilitet, reaktionstid og høje kvalitet af leveret arbejde.

Derfor sætter vi en ære i at yde en service ud over det sædvanlige, da vi har respekt for, hvad det betyder at drive en forretning som jeres, uanset om I er store eller små.

Relaterede links