C-level rapporter

At have markeds- og forretningsindsigt som C-level er afgørende for at kunne tage kvalificerede strategiske beslutninger. Vi tilbyder flere rapporter, så I kan fokusere på markedsmuligheder, konkurrencemæssige trusler, salgsstrategier, ledelse og meget mere.

C-level rapporter

Komplet overblik over jeres forretning

Få et overblik over jeres virksomhed på tværs af markeder og skab indsigter helt ned til prisindex for jeres forhandlere via personlige dashboards, der giver jer daglige indblik i markedets prissætning, prishistorik, lagerstatus og meget mere.

Disse indsigter kan automatisk laves til en rapport, der sendes direkte til din e-mail.

Hvorvidt rapporten skal indeholde et fuldt overblik over jeres forretning eller specifikke indsigter på udvalgte produkter eller forhandlere er helt op til jer.

C-level rapporter

Spot markedstrends

Viden om hvordan jeres forhandlere agerer og positionerer sig på markedet giver jer mulighed for at spotte tendenser på de markeder, som I opererer i.

Denne viden sikrer, at I altid har styr på, hvordan markedet bevæger sig, og hvor I skal fokusere jeres energi, så I kan holde jer ét skridt foran konkurrenterne. 

C-level rapporter

Forbedrer jeres salgsstrategi

Med et grundigt overblik er det muligt at forbedre jeres salgsstrategier og rykke virksomheden tættere på jeres mål. Bliv skarpere på hvordan jeres forhandlere positionerer sig og spot potentielle muligheder i markedet.

Rapporterne kan også hjælpe dig og dine kolleger med at øge mersalgsmulighederne ved jeres forhandlere.

C-level rapporter

Få nye investeringsmuligheder

Udvid og vind nye markedsandele ved at lade os finde lister over potentielle forhandlere, der matcher jeres brand og produkter - både i eksisterende og nye markeder.

Med andre ord kan vi give jer et komplet overblik over jeres markeder verden over. Dette giver jer blandt andet indsigter i, hvem jeres konkurrenter er og hvem de har som forhandlere i de enkelte markeder.

C-level rapporter

Identificer trusler

Identificer konkurrencemæssige trusler med indsigt fra PriceShape. Få oplysninger om hvordan andre brands klarer sig sammenlignet med jeres virksomhed, herunder information om deres forhandlere, produktsortiment, lagerstatus, indekstal, leveringsomkostninger og prisposition på markedet.

C-level rapporter

Få indsigter der kan styrke jeres ledelse

Med et komplet overblik over jeres forretning, der opfanger jeres performance på alt fra produktgrupper til unikke produkter eller forhandlere, kan I i højere grad støtte jeres teams, så I sikrer, at I lever op til jeres strategi og løfter jeres resultater sammen.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Du kan forvente masser af spændende indhold og opdateringer i vores nyhedsbrev, såsom gratis webinarer og blogs. Vi stræber efter at dele vores viden og informere jer om priser og trends inden for e-handelens verden.

Relaterede links

Hvorfor PriceShape?
Markedsindsigt
Account Management