C-level rapporter

At have markeds- og forretningsindsigt som C-level er afgørende for at kunne tage kvalificerede strategiske beslutninger. Vi tilbyder flere rapporter, så du kan fokusere på markedsmuligheder, konkurrencemæssige trusler, salgsstrategier, ledelse og meget mere.
Rapporterne giver dig en altafgørende forretningsindsigt, så du kan handle hurtig - både strategisk og operationelt

gfx-dashboard-2
C-level reports

Komplet overblik over din forretning

gfx-dashboard-2

Få et overblik over din virksomhed på tværs af markeder og skab indsigter helt ned til prisindex for dine forhandlere via dit personlige dashboard, der giver dig daglige indblik i markedets prissætning, prishistorik, lagerstatus og meget mere.

Disse indsigter kan automatisk tilføjes til en rapport, der kan sendes direkte til din e-mail.
Hvorvidt rapporten skal indeholde et fuldt overblik over din forretning eller specifikke indsigter på udvalgte produkter eller forhandlere er helt op til dig.

gfx-dashboard-3
C-level reports

Spot markedstrends

gfx-dashboard-3

Viden om hvordan dine forhandlere agerer og positionerer sig selv giver dig mulighed for at spotte tendenser på de markeder, som I opererer i.

Denne viden sikrer, at du altid har styr på, hvordan markedet bevæger sig, hvor du skal fokusere din energi, så I kan holde jer ét skridt foran markedet. 

gfx-dashboard-4
C-level reports

Forbedrer jeres salgsstrategi

gfx-dashboard-4

Med et grundigt overblik er det muligt at forbedre jeres salgsstrategier og at rykke virksomheden tætter på jeres mål. Bliv skarp på hvordan dine forhandlere positionerer sig og spot potentielle muligheder på markedet.

Rapporterne kan også hjælpe dig og dine kolleger med at øge mersalgsmulighederne ved jeres forhandlere.

gfx-product_list-2
C-level reports

Få nye investeringsmuligheder

gfx-product_list-2

Udvid og vind nye markedsandele ved at lade os finde lister over potentielle forhandlere, der matcher jeres brand og produkter - både i eksisterende og nye markeder.

Med andre ord kan vi give jer et komplet overblik over jeres marked verden over, der, blandt andet, danner indsigter i, hvem jeres konkurrenter er, og hvem de har som forhandlere i de markeder.

gfx-domain_summary-4
C-level reports

Identificer trusler

gfx-domain_summary-4

Identificer konkurrencemæssige trusler med indsigt fra PriceShape. Få oplysninger om hvordan andre brands klarer sig sammenlignet med din virksomhed, herunder information om deres forhandlere, produktsortiment, lagerstatus, indekstal, leveringsomkostninger og prisposition på markedet.

gfx-product_list
C-level reports

Få indsigter der kan styrke din ledelse

gfx-product_list

Med et komplet overblik over din forretning, der opfanger jeres performance på alt fra produktgrupper til unikke produkter eller forhandlere, kan du i højere grad støtte dit team, så I sikrer, at I lever op til jeres strategi og løfter jeres resultater sammen.

Get started

Få en demo og prøv PriceShape gratis

Book et møde med en af vores eksperter, så vi kan vise dig hvorfor PriceShape er det rette for dig og din virksomhed. Herefter kan du prøve vores platform gratis med dine egne produkter.

Hvis du har jeres produkt feed ved hånden, kan du bestille en gratis test med det samme.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Relateret links

Why PriceShape
Market insight
Account management