Konkurrentovervågning

87 % af alle forbrugere benytter sig af prissammenligningssider før de handler online. Derudover har markedspladser som eks. Google Shopping, eBay og Amazon gjort markedet mere transparent for forbrugerne end nogensinde før. Derfor mener vi, at det er på tide at gøre markedet transparent for den enkelte forhandler.Konkurrentovervågning

Få overblik over jeres konkurrenter

Med en innovativ og agil platform er vores mission at tilbyde jer verdens mest brugervenlige Pricing Tool.

Udover dynamisk prissætning får I også værdifuld indsigt i jeres konkurrencesituation, herunder jeres konkurrenters priser, lagerstatus, prisindex og prishistorik - alt sammen sammenholdt med jeres egen prisposition og produktperformance. 

Indsigter som disse giver jer en unik fordel på et konkurrencepræget marked, da I bl.a. kan sammenligne jeres egen performance med jeres konkurrenters prishistorik og dermed tage action på de ting, der skaber værdi for jeres indtjening, hver gang I laver et salg i fremtiden.

Konkurrentovervågning

Modtag personlige rapporter og notifikationer

Tænk hvis I hver morgen kunne modtage rapporter, der indeholder informationer omkring ændringerne i markedet med mulighed for at filtrere på unikke brands, produkttyper eller produktgrupper.

På den måde vil I hver dag være opdateret på markedssituationen og vide, hvordan I skal agere i løbet af dagen for at vinde salgene og øge jeres omsætning.

Det kan I med PriceShape!

Konkurrentovervågning

Personlige dashboards

Vi ved, at data skal være tilgængelig og gerne på de specifikke KPI’er, som I har sat jer for at opnå. Derfor kan I på PriceShapes platform opsætte unikke dashboards tilpasset den enkelte bruger.

Dette giver jer en unik mulighed for at tilpasse og highlighte netop de områder og kategorier, som den enkelte medarbejder er ansvarlig for. I kan dermed reagere i løbet af kort tid.

Uanset om det er konverteringer, antal salg eller konkurrenternes priser og historik eller ændringer i markedet der skal være i fokus, har I altid mulighed for lynhurtigt at udnytte den viden til jeres fordel.

Nemt setup

Kom i gang med det samme

Hvad hvis I kunne være i gang inden for to dage og dermed tage action nu i stedet for om en måned?

Det eneste vi har brug for er et produktfeed, der indeholder informationer omkring jeres produkter i enten en online XML, CSV eller Excel fil. Derfra vil vi kunne finde jeres konkurrenters priser, lagerstatus og meget mere. 

Med vores API feeds kan vi også tilbyde jer muligheden for nemt at eksportere produkter fra PriceShape til jeres egne systemer eller Power BI. Alternativt kan I benytte jer af vores integration til f.eks. Shopify, der sikrer jer en hurtig adgang til dynamisk prissætning.

Step 1

Send jeres produktfeed

Step 2

Få værdifuld konkurrentdata

Step 3

Øg jeres omsætning

Relaterede links

Hvorfor PriceShape?
Avanceret produktstyring
Performanceindsigt