Performance Indsigt

Data indsigt i konverteringsrate, antal af besøgende på den enkelte produktside og en generel performance indsigt pr. produkt har, historisk set, været ejet af Marketing. Men fremtiden er nu.

Priser sat på baggrund af en faktorberegning er “old news”, og priser baseret på markedet og performance skal være tilgængeligt til Product Management, hvis man vil vinde markedet i dag og i morgen.

gfx-dashboard-6
Performance indsigt

Kom foran konkurrenterne

gfx-dashboard-6

Viden er nøglen til succes i hver eneste krog af virksomheden, især når snakken falder på den daglige prissætning. Forestil dig, at du i stedet for mavefornemmelse og faktorberegninger kunne sætte den “rette” pris baseret på dine produkters performance, dine konkurrenters prisposition og de specifikke trends, du ser på de enkelte produkter. Hvad nu hvis du kunne se hvilken impact din prissætning har med det samme? 

Når du integrerer PriceShape med jeres Google Analytics, får du mulighed for at analysere og tage hånd om, hvordan dine produkter performer med det samme, alt sammen med udgangspunkt i: 

  • Profit
  • Omsætning
  • Konvertering 
  • Antal besøgende 
  • Antal produkter solgt
gfx-product_info
Performance Indsigt

Hold styr på dine produkter

gfx-product_info

Indsigten i performance data er fantastiske at have, men værdien kommer, når du begynder at tage action på disse. Og hvad så hvis du nu havde mulighed for at gøre det automatisk?

PriceShape giver dig automatisk information , når et produkt forventes at løbe tør for lager, baseret på jeres performance og lagerstatus - på den måde er grundstene lagt for, at du aldrig løber tør for dine bedst sælgende produkter, og hele tiden kan optimere dit salg.

Nuværende tal

Prices Set Daily

+300K

Prices Collected Daily

+25M

Pricing Strategies

Endless

Countries

100+

gfx-dynamic_tags-2
Performance Indsigt

Få det automatiseret!

gfx-dynamic_tags-2

Hvad hvis du kunne fortælle en historie med dine produkter? En historie der ville tillade dig at identificere og optimere specifikke produkter baseret på en bestemt logik? PriceShape giver dig muligheden for at gruppere dine produkter baseret på værdier som din performance, dine produktinformationer og det generelle marked. 

Forestil dig for eksempel at du gerne ville hæve prisen på produkter, hvor du konstant har et flow af besøgende og konverteringer. Det gøres nemt og hurtigt i PriceShape, så du altid kan udnytte din viden til at opnå den største profit på dine produkter. Placerer du din viden og gruppering af produkter i en prisstrategi, vil du automatisk kunne se, at produkter med de udvalgte værdier, vil hæve deres pris med 1 til 2%.

gfx-product_list-3
Performance Indsigt

Fortæl den rette historie med dine produkter

gfx-product_list-3

I PriceShape kan du dermed med den rette indsigt begynde at ændre din måde at tænke prissætning og strategier fra den mere traditionelle brand- eller kategorispecifikke prissætning til en mere adfærdsbaseret prissætning. 

Du kan blandt andet identificere dine langsomt sælgende produkter, og dermed sikre en mere aggressiv prissætning på de produkter, der ikke bevæger sig og undgå at ende i et restsalg. Eller hvad med at finde dine A-produkter og sikre, at du ikke sætter prisen for langt ned på de produkter, der dagligt genererer profit eller automatisk sikre dig, at ingen af dine produkter placerer sig lavere end eks. 1% under den billigste konkurrent. 

Alt sammen helt automatisk.

gfx-product_export-2
Performance Indsigt

Udnyt data til at optimere jeres marketing

gfx-product_export-2

At optimere sin ROAS på baggrund af et kendskab til sin egen pris position holdt op imod sine konkurrenters er én ting.

Men når du kan kombinere den viden med f.eks. viden omkring, hvilke produkter du ved konverterer og har en høj margin, måske med en lav konkurrencesituation, så får du pludselig et virkeligt kraftfuldt værktøj til at køre dine Re-Marketing kampagner online og dermed præsentere forbrugerne for netop de produkter, hvor du både tjener penge og ved, at du kan konvertere

Nemmere bliver det næsten ikke. 

Get started

Få en demo og prøv PriceShape gratis

Book et møde med en af vores eksperter, så vi kan vise dig hvorfor PriceShape er det rette for dig og din virksomhed. Herefter kan du prøve vores platform gratis med dine egne produkter.

Hvis du har jeres produkt feed ved hånden, kan du bestille en gratis test med det samme.

Nyhedsbrev

Vær opdateret med de seneste nyheder fra PriceShape

Få mere inspiration

Dynamisk prissætning

Automatiser din prissætning og kom et skridt foran dine konkurrenter.

Product Management

Tag jeres Product Management til det næste niveau. Forstå markedet og dine produkters adfærd og analyser data i realtid.

Få succes med PriceShape

Mød vores Customer Success Team, som vil tage sig af dig og sikre at du oplever en konstant værdi når du arbejder med PriceShape.