Tech Support

Som kunde hos PriceShape, får du også adgang til vores fantastiske Tech Support. De kender vores platform bedre end nogen anden. De bestræber sig på at gøre selv de mest komplicerede udfordringer simple og få dem løst i øjenhøjde og fællesskab med dig. Vores tech support er drevet af mennesker for mennesker, du vil ikke blive mødt af en chatbot, men af Steffan, Sarah og Nicolaj, der sætter en ære i at løse dine udfordringer.

gfx-dashboard-7
Tech Support

Svar på under 2 min...

gfx-dashboard-7

Med et agilt mindset og en dyb forståelse for vores platform, arbejder vores Tech team hurtigt og målrettet mod at løse ethvert problem, der måtte komme deres vej. Med en svarrate på under 2 minutter, bliver tempoet skruet i vejret, så snart de modtager en ny opgave. Et tempo, der afspejler deres indsigt i platformen og en klar forståelse for jeres forretning.4J8A9058
Tech Support

Vores tankegang & tilgang

4J8A9058

Holdet omkring en kunde i PriceShape tager udgangspunkt i jeres Customer Success Manager. Derfor arbejder vi også med en holistisk tilgang på tværs af teams i PriceShape, så jeres kontaktperson altid kender de sager, I måtte være i gang med med vores Tech Support.
Det er også din tryghed for, at der ikke er noget, der havner mellem to stole, og som ultimativt gerne skal sikre en værdiskabende oplevelse i samarbejdet med os.

4J8A9067
Tech Support

Dedikation & forståelse

4J8A9067

Når vi siger, at vi har ambitioner på jeres vegne, så mener vi det. Det betyder også, at vi altid stiller høje krav til os selv og vores arbejde. Det kommer blandt andet til udtryk i vores Tech Support, store fleksibilitet, reaktionstid og høje kvalitet af leveret arbejde.
Derfor sætter vi en ære i at yde en service ud over det sædvanlige, da vi har respekt for, hvad det betyder at drive en forretning som din, uanset om du har en omsætning på 2 millioner eller 2 milliarder.

Related links